Standhouder informatie

Wat leuk dat je interesse hebt in een plekje op onze digitale kerstmarkt.

Ik zal even kort uitleggen wat onze digitale kerstmarkt inhoudt.

 

De digitale kerstmarkt is een nieuw initiatief, om in deze “onwerkelijke” tijden van Corona onze krachten te bundelen en de ondernemers met de klanten samen te brengen.

De digitale kerstmarkt is een website in wording, welke een week lang online zal staan, met daarop alle provincies + België als categorie.
Per provincie/land zullen de beschikbare “kerstkramen” te zien zijn, waar klanten op kunnen klikken.

Zodra de klant heeft geklikt op jouw “kerstkraam” komt de klant op een nieuwe pagina met daarop  jouw aanbod.

De klant kan gewoon alle producten in zijn/haar winkelmandje zetten en bestellen (zonder betaling). Jij ontvangt dan per e-mail de bestelling met de contactgegevens, waarna jij zelf rechtstreeks met de klant contact op kunt nemen voor de verdere afhandeling, zoals bijv. betaling en aflevering.

We zijn inmiddels al druk bezig met het bouwen van deze relatief eenvoudige website!

We proberen uiteraard een zo gevarieerd mogelijk én behapbaar aanbod te creëren.

Dit houdt in dat wij per marktkraam een maximum van 15 producten “in de kraam” hanteren.

Om de kerstmarkt aantrekkelijk te maken vragen wij jullie om producten te selecteren welke als “speciale” kerstaanbieding geplaatst kan worden, bijv. een uniek pakketje of een unieke verkoopsprijs.

Daarnaast willen wij graag iets doen in de vorm van: de eerste x aantal bestellers ontvangen een “goodybox” welke als brievenbus pakketje verstuurd zal gaan worden. We willen jullie dus ook vragen om een gift hiervoor, welke door de brievenbus past (dit mag/kan bijv. ook in de vorm van een kortingsbon/cadeaukaart oid zijn). Wij zullen zelf alles leuk in brievenbusdoosjes verpakken en verzenden. Voor nu ben ik van plan zo'n 100 goodyboxen te maken. U bent vrij om te bepalen wat en hoeveel u in wilt zenden.

En uiteraard vragen wij jullie om de kerstmarkt zelf ook actief te promoten binnen jullie netwerk. Zo kunnen we onze krachten bundelen en ons netwerk vergroten.

De planning is dat de kerstmarkt van 7 tm 13 december online zal staan.

De kosten bedragen slechts €10,- per “kerstkraam” + een gift voor in de goodyboxen...

Aanmelden kan tot 1 december. (Deze datum trekken we waarschijnlijk iets naar voren, dus wees er snel bij)

Wij houden alle aanmeldingen bij en proberen “dubbele branches” te voorkomen per provincie. We selecteren hierbij op volgorde van de datum van aanmelding.

We hebben inmiddels een Facebookpagina & een evenement aangemaakt, welke jullie wellicht al kunnen/willen delen, zodat we de bezoekers al een beetje nieuwsgierig kunnen maken.

Website:Www.kerstmarkt-digitaal.nl

De pagina: https://www.facebook.com/Kerstmarkt-Digitaal-114054827175781/

Het evenement: https://fb.me/e/680dpttP5

 

Liefs Susanna

Inschrijf formulier